De kado- & woonwinkel voor Hoorn en omstreken

De mooiste merken in deze webshop

In ons assortiment voeren wij kwaliteitsartikelen van onder andere Rivièra Maison, Millefiori Milano, Bedding House en Nouka.

Woonaccessoires online kopen

Via onze webwinkel kunt u al uw kado artikelen en woonaccesoires veilig online kopen en laten thuisbezorgen. Ons assortiment wordt regelmatig vernieuwd zodat onze collectie altijd aansluit op de huidige trends en uw woonwensen. Het grootste deel van de collectie kunt u ook in de onze winkel bezichtigen aan de Veemarkt in Hoorn, Noord Holland. Daar kunt u de Sfeerrr proeven en u laten inspireren.

Leven en wonen in goede Sfeerrr

Laat u inspireren! Altijd de nieuwste trends en kwaliteitsartikelen voor een goede prijs. Bij Sfeerrr staan kwaliteit en dienstverlening bovenaan! Door vele jaren ervaring in de woon- en kado branche wij mogen wij onszelf woonspecialist noemen. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in uw aankoop, of het nu gaat om een accessoire of een meubelstuk. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan kunt u uw product eenvoudig en veilig bestellen op onze webwinkel. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Verkrijgbaar bij Sfeerrr

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]